Nyheder - Tilbud i Mariagerfjord og Rebild kommune

Tilbud i Mariagerfjord og Rebild kommune

Viden i bevægelse

Nyheder

Kreative fag i Kunsthuset

10.11.16 - LOFs samarbejdspartner, Kunsthuset på Østre Alle i Hadsund, tilbyder via LOF forskellige malekurser, alt efter interesse og lyst, samt for både øvede og nybegyndere. 
Læs mere

Vikingekurser

09.01.16 - LOF og Fyrkats Venner er gået i samarbejde om udbud af kreative kurser på Vikingecenter Fyrkat. Og disse er både for dig, som bevæger dig i Vikinge miljøet, og for dig, som blot ønsker at lære nogle af de gamle håndværk, ovenikøbet i helt autentis...
Læs mere

LOF og Hjerteforeningen

31.08.14 - LOF og Hjerteforeningen udbyder kurser for dig, der har en hjertelidelse eller for dig, der gerne vil forebygge hjerterelaterede sygdome. Vi udbyder i Hobro, Hadsund, Arden, Nørager, Skørping og Støvring.  Samarbejdet med Hjerteforeningen omfatter...
Læs mere

Værktøjskassen

Der kommer hele tiden nye ideer til kurser og foredrag. Se i Værktøjskassen hvad vi p.t. arbejder på og kom med dit forslag, hvis du savner det.

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du have nyhederne direkte? så tilmeld dig her. 

Tak for din tilmelding til nyhedsbreve fra LOF Mariagerfjord. I sæsonen udsendes 1 månedligt nyhedsbrev, dog kan der være ekstraordinære nyheder som udsendes straks.