Kurser - Tilbud i Mariagerfjord og Rebild kommune

Tilbud i Mariagerfjord og Rebild kommune

Viden i bevægelse

Workshop i Kunsthuset

Har du lyst til en kreativ dag med pensler og maling?

En dag hvor du kan arbejde med LIGE dét du gerne vil - og hvor du kan få hjælp og vejledning undervejs, hvis du møder muren...

Denne workshop er for dig der er lidt øvet, og gerne vil have hjælp til at komme videre med dét du er i gang med. Eller måske har brug for hjælp og/eller inspiration til at komme i gang med noget nyt.

For nogle vil arbejde med akvarel og vil måske gerne lære at male smukke blomster. Og andre har lyst til de store armbevægelser - at svinge brede pensler, spartler og akrylmaling på store lærreder!

Uanset hvad du ønsker, vil Kiss og KUNSTHUSET stå klar med støtte, idéer og en masse inspiration. Billedgennemgang tager vi til sidst.

Se mere i flyeren HER

PS.

Kunsthuset har sin egen Facebookside. Kursisterne opfordres til at følge med her: Kunsthuset i Hadsund 

 

Praktisk information

Vi mødes i Kunsthuset kl. 9. - og varmer op med en kop kaffe. Tag det maling, pensler, evt. spartler, skitsepapir, blyanter du plejer at bruge. + et lærred eller 2. Der er dog mulighed for at købe lærreder, og maling. (i begrænsede mængder). I Kunsthuset er der også mulighed for at låne redskaber, hvis du ikke har det rette værktøj... Husk madpakke. Der er dog mulighed for at købe frokost. Dagligvarebutikker, Cafe og Pølsevogn findes inden for en radius af 300 m.

  • Nummer 181512 - Workshop i Kunsthuset
  • Start 17.03.18 kl. 09:00-16:00
  • Underviser(e) Kiss Jönsson
  • Adresse Kunsthuset, Østre Alle 16, 9560 (kort)
    Male lokale
  • Lektioner 6,00
  • Priser
    Almen   DKK 360,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
17.03.2018 09:00-16:00 Kunsthuset Kiss Jönsson Kort

Underviser

Kiss Jönsson