Cirkeltræning og Pilates - Flexhold

2 x Cirkeltræning og 3 x Pilates. Alle i Sundhedscenteret i Hobro, hvor du kan flexe mellem hold og få optimal udbytte af din tilmelding til forløb.

Intensive Sprogkurser

Intensivt betyder max. 6 på holdet, og du får dobbelt udbytte i forhold til normal holdstørrelse. P.t. 11 tilbud på Engelsk, Tysk, Fransk og Italiensk. Klik videre.

Mal hos LOF

Kiss, Bente og Ruth er 3 meget erfarne og professionelle undervisere, med hvert sit afsæt i kunsten. Vælg selv hvem der passer dig.

Varmtvandstræning for gravide

Træning for gravide i 34°C varmtvandsbassin. Der er løbende tilmelding og der er mulighed for at købe klippekort.

Forberedende Voksenundervisning FVU, og Ordblindeundervisning OBU

Svært at læse, stave eller skrive? Eller driller ordene. LOF tilbyder gratis undervisning for alle med dette behov. Kontakt skoleleder for nærmere information.

Oplev Malta med LOF og JP.

Oplevelser er også en del af LOF´s udbud og her er unik chance for at opleve Malta´s herligheder. I samarbejde med JP og Albatros Travel har vi sammensat en spændende tur til dig - klik videre og bliv inspireret.

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du have nyhederne direkte? så tilmeld dig her. 

Tak for din tilmelding til nyhedsbreve fra LOF Mariagerfjord. I sæsonen udsendes 1 månedligt nyhedsbrev, dog kan der være ekstraordinære nyheder som udsendes straks.

På vej tilbud

Kend din kommune, Kirsten Hüttemeier, Spis Rigtig, Afhængig af Smartphone?, Træn din trivsel og meget mere...kommer snart her i bio... øhh hos LOF