Intensive Sprogkurser

Intensivt betyder max. 6 på holdet, og du får dobbelt udbytte i forhold til normal holdstørrelse. P.t. tilbud på Engelsk, Arabisk og Italiensk. Klik videre.

Jonas Blomsterdesign

Et scoop du ikke må gå glip af. Jonas er landskendt blomsterdesigner og vi har en aftale med ham om kursus i LOFs kreative lokaler i Nr. sundby. Find det på www.nord.lof.dk

Få greb om overgreb

Lone Elisabeth blev seksuelt krænket som 5 årig. Hør hendes historie og vejen til et liv som selvstændig familie- og psykoterapeut.

På kanten af livet

Per Larsen, fhv. Politiinspektør med sager som Blekingebanden o.a. på visitkortet, er også kræftramt. Per kommer til Hadsund for at fortælle om "livet på kanten". I samarbejde med Kræften Bekæmpelse Mfjord.

Litteraturkreds i Skelund

Tina Rasmussen, forfatter og cand.mag i historie, er tovholder på vort tilbud i Skelund, som nu har kørt i en årrække. Men der er altid plads til flere....

Varmtvandstræning for gravide

Træning for gravide i 34°C varmtvandsbassin. Der er løbende tilmelding og der er mulighed for at købe klippekort.

Forberedende Voksenundervisning FVU, og Ordblindeundervisning OBU

Svært at læse, stave eller skrive? Eller driller ordene. LOF tilbyder gratis undervisning for alle med dette behov. Kontakt skoleleder for nærmere information.

Oplev Malta med LOF og JP.

Oplevelser er også en del af LOF´s udbud og her er unik chance for at opleve Malta´s herligheder. I samarbejde med JP og Albatros Travel har vi sammensat en spændende tur til dig - klik videre og bliv inspireret.