Foredrag og Debat - Tilbud i Mariagerfjord og Rebild kommune

Tilbud i Mariagerfjord og Rebild kommune

Viden i bevægelse

Zornig - Vrede er mit mellemnavn

...

Følg med Lisbeth Zornig Andersen på en rejse gennem et Underdanmark, der er skjult for de fleste – et sted, hvor normløsheden hærger, og hvor vold, druk og seksuelle overgreb er en del af hverdagen.

 

Hør hvordan de voksne og systemerne svigtede, mens nogle få af hverdagens helte greb ind, og hjalp Lisbeth til at finde en vej ud af en barndom i helvede til et voksenliv med akademisk uddannelse og rigt familieliv. Få et indblik i den overlevelsesstrategi hun lagde for at kompensere for hvad hun ikke fik med sig – og hvad du kan gøre for at hjælpe andre med samme baggrund.

 

 

Foredraget tager udgangspunkt i Lisbeth Zornig Andersens bog, Zornig – vrede er mit mellemnavn, og DR-dokumentaren En barndom i helvede.

 

 

Lisbeth Zornig Andersen er cand. polit., tidl. formand for Børnerådet, it-strategisk rådgiver, adm.dir. for Specialisterne, initiativtager til Børnenes IT-Fond, ambassadør for Lolland-Falster, børnehjemsbarn og mor til fem.

   

Praktisk information

Kulturtallerken er en pakke bestående af musik, fællesspisning og foredrag. Alle er velkomne og har du en nabo, ven, familiemedlem eller andre der er ensomme, så husk at tage dem med til denne kulturoplevelse.

  • Nummer 181723 - Zornig - Vrede er mit mellemnavn
  • Start 06.02.18 kl. 18:00-21:00
  • Foredragsholder Lisbeth Zorning
  • Adresse Kulturhuset i Arden, Bluhmesgade 19, 9510 (kort)
    Salen
  • Lektioner 3,00
  • Priser
    Almen   DKK 90,00
Dato Tid Sted Foredragsholder Kort
06.02.2018 18:00-21:00 Kulturhuset i Arden Lisbeth Zorning Kort

Foredragsholder

Lisbeth Zorning
LOF Foredragsholder