Foredrag og Debat - Tilbud i Mariagerfjord og Rebild kommune

Tilbud i Mariagerfjord og Rebild kommune

Viden i bevægelse

Fra Champions League til Aalborg Øst

...

Det er de færreste, der kommer ud på en rejse, som den Lynge Jakobsen har været på.

Fra en opvækst i et af Aalborgs arbejderkvarterer arbejdede han sig op som sportslig leder for en af Danmarks største fodboldklubber. Nu laver han frivilligt arbejde for at hjælpe børn og unge i Aalborg Øst.

 

Efter han stoppede som sportsdirektør og administrerende direktør i AaB i sommeren 2013, er han gået på efterløn, men det betyder ikke, at han har smækket benene op og bare bruger tiden på afslapning.

Lynge sidder i bestyrelsen i AaB på vegne af klubbens amatørafdeling, Aalborg Boldspilklub af 1885. Og så laver han frivilligt socialt arbejde i Aalborg Øst.

Efter at have fejret danske mesterskaber med AaB og oplevet livet som VIP-person i selskab med nogle af verdens største fodboldklubber i verdens fineste klubturnering, Champions League, foregår arbejdet nu under betydeligt mere beskedne rammer, drevet af en social tankegang, der altid har fulgt ham.

Praktisk information

Kulturtallerken er en pakke bestående af musik, fællesspisning og foredrag. Alle er velkomne og har du en nabo, ven, familiemedlem eller andre der er ensomme, så husk at tage dem med til denne kulturoplevelse.

  • Nummer 181724 - Fra Champions League til Aalborg Øst
  • Start 15.03.18 kl. 18:00-21:00
  • Foredragsholder Lynge Jacobsen
  • Adresse Kulturhuset i Arden, Bluhmesgade 19, 9510 (kort)
    Salen
  • Lektioner 3,00
  • Priser
    Almen   DKK 90,00
Dato Tid Sted Foredragsholder Kort
15.03.2018 18:00-21:00 Kulturhuset i Arden Lynge Jacobsen Kort

Foredragsholder

Lynge Jacobsen
LOF Foredragsholder